2e kuur (week 3, 21-11 tm 27-11)

Medicatie
‘s ochtends op een vast tijdstip de 50mg Sutant te combineren met 4×2 paracetamol om een verdovingslevel te creëren. Aangezien ik te lui ben om dat uit te rekenen heb ik de dosis verlaagd naar 3×2 paracetamol die ik tegelijk met de Oxycodon 10 mg (ook 3 stuks per dag) inneem. Bij hogere pijn mag ik maximaal 6 stuks OxyNorm per dag innemen.

Waar heb ik last van
Ik heb meer last van mijn rechterlies dan van iets anders. Daarnaast heb ik mijn linkerlies heb ik al meer dan 25 jaar een steenpuist zitten die enkele malen per jaar actief is. Sinds ik deze medicatie slik is deze plaats eigenlijk met tijd en wijle altijd open en verlies ik hier wat bloed en/of wondvocht. Ik voel rechts voor op mijn borst bij diep inademen een lichte irritatie. Maar dat heb ik al sinds februari dus gewoon niet aan denken. Pijnlevel 1.

Dag 1
Vandaag begint de z.g. “rustweek” zonder Sutant pillen weer. Het programma bestaat uit 2 weken slikken 1 week alleen Oxycodon en Paracetamol. In dit geval 6 dagen in plaats van 7 omdat dit qua bezoek aan de oncoloog beter uitkomt. Dag is goed begonnen alleen merk ik dat ik wat moeilijker kan slikken. Nu kan dit ook te maken hebben met een lichte verkoudheid. Vandaag mijn medicatie opgehaald en begin morgen aan nieuwe pijnstillers die de verzekering heeft voorgeschreven. Zal wel een goedkoper alternatief zijn eens kijken hoe dat gaat uitvallen. Bij de apotheek vond men het vreemd dat ik zoveel paracetamol (250 stuks, 5 doosjes van 50) meenam. Toen ik aangaf dat ik er 8 moet slikken per dag in combinatie met de Oxycodon kreeg ik het ongevraagde advies dat dit heel slecht was voor mijn gezondheid, dit zou mijn lever kunnen beschadigen. Het advies was dat ik beter de OxyNorm kan slikken bij toenemende pijn. Op mijn vraag hoe ik dan nog zou kunnen autorijden had mijn geen antwoord. Ik begin wat moe te worden van al die ongevraagde adviezen. Nu ben ik geen volgzaam schaap maar zal het ook op mijn vragenlijstje voor a.s. maandag zetten.

Dag 2, 3
Weer eens enkele dagen dat ik gelukkig niets te melden heb. Klinkt saai misschien om te schrijven maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg.

Dag 4
Ook deze dag niets gebeurd en heb ook niets gedaan. Ik ben gewoon lui, kan het niet onder de noemer moe plaatsen. Gewoon de hele dag in bed gebleven met mijn KOBO Ereader. Wel ontzettend veel geslapen. Ik denk dat dit een van de positieve effecten van de opiumtabletten is. Moe kan ik niet zijn want ik neem dadelijks mijn normale portie rust.

Dag 5
Hoe druk kun je zijn in je vrije weekend. Het enige dat ik het gedaan is eten en bankhangen. Gewoon te lui om in huis iets te doen. Ben blij dat ik morgen weer kan gaan werken.

Dag 6 (is 26-11)
Vandaag terug voor de tweede keuring, hier een heel nieuw kopje voor aangemaakt.

Dag 7
Dit is een bonus dag, dacht dat ik meteen weer aan de pillen moest maar zag op het doosje dat ik pas een dag later aan de beurt ben met slikken. Heerlijke dag is dit weer geworden. Nergens last van gehad. Deze avond maar een extra colaatje gedronken. Gedurende de kuur doet de koolzuur pijn in keel en stap ik over op fuzetea citroen zonder koolzuur met minimale suikers, hetgeen dan weer niet goed is voor mijn gewicht. Het is ook de hele tijd iets.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.