4e kuur (week 2, 26-12 tm 01-01-2019)- update 01-01

Medicatie
‘s ochtends op een vast tijdstip de 50mg Sutent, om lekker te kunnen slapen neem ik ‘s avonds een smelttablet 5mg Oxynorm.

Dag 1
Tweede kerstdag is allang begonnen als ik wakker wordt. Gelukkig zit er geen vier uur tussen het mogen nemen van de pillen. Ter info, ik moet mijn Sutent pillen op een vast tijdstip innemen met een marge van 4 uur, anders moet ik een dag overslaan. Normaliter neem ik ze rond de klok van 7 uur. Dus om 11:00 uur mag ook nog. Gehele dag goed gegaan totdat ik een slijmophoesting kreeg en mijn hele maaginhoud inclusief slijm in de toilet verdween.

Dag 2
Nieuwe ochtend, nieuwe kansen. Mooi om weer aan het werk te gaan. Eigenlijk niets te melden, alleen dat ik merk dat mijn smaak (van eten dan) aan het veranderen is.

Dag 3,4,5
Ben met een nieuwe medicatie begonnen. Niets medisch maar bij toeval dit te horen gekregen. Mijn buitenlands vriendinnetje gaf me aan dat gemberthee erg gezond is. Nu heb ik lang geleden (ruim 35 jaar) wel eens vanwege slaapproblemen citroenmelisse thee gedronken. Was toen in de ban van Dr.Vogel en zijn producten. Maar ja, ik dacht waarom op niet. En nu weet ik niet of het daadwerkelijk werkt maar ik kan goed slapen. In combinatie met de pretpillen (Oxynorm) moet ik de wekker gaan zetten want ik slaap nu bijna 7-8 uur achter elkaar. Dus dat is een goede zaak om mee door te gaan. Het smaakt een beetje vreemd maar is best lekker.

Dag 6
Denk dat de werking van de gemberthee alweer over is. Gewoon weer om 05:00 wakker. Maar verder eigenlijk niets te melden, het gaat zijn gangetje. Vandaag maar eens vroeg onder de wol, dit jaar al genoeg vuurwerk gehad.

Dag 7
Oudjaar overwonnen. Goedemorgen 2019 en goedemorgen laatste dag van de kuur. Wel weer goed geslapen ondanks dat er om 04:00 uur nog een blije mafkees zijn vuurwerk stond afsteken op het industrieterrein. Met een ontbijt van oliebollen en appelbeignets icm met een blikje cola en een grote mok gemberthee heb ik de nodige vitaminen er weer inzitten. Mijn diëtiste kan trots op me zijn.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.