6e kuur (3e week, 13-02 tm 19-02) – update 19-02

Medicatie
Deze week is de derde week van de 6e kuur. Of te wel de rustweek. Ben voor de nachtrust weer begonnen met de Oxynorm
Overige mankementen
Pijn in lies is aanwezig, waarvoor deze week ik vijf keer bestraald ga worden. Bestraling is alleen deze week mogelijk omdat straling en Sutent tabletten niet samengaan. De steenpuist links in mijn lies is nog steeds dicht. Net als het puistje bij mijn anus. Sinds 22-01 heb ik rechts last van een irritante oorsuizing. En last but not least is mijn libido tot het ultieme nulpunt gedaald.
Conditioneel
Lopen gaat maar ben gruwelijk moe, conditie is helemaal weg. Ben al moe nadat ik gedoucht heb of uit bed ben opgestaan. ‘s morgens kom ik wel eens vermoeider mijn bed uit dan dat ik er ben in gegaan. Tussendoor transpireer ik heel veel, lijkt net of ik opvliegers heb en daarnaast is ieder inspanning teveel, zo hijg ik als een jong paard. Ga voortaan tussen 20:30 en 21:30 naar bed.
Even kort samengevat
Van mijn kanker geen last en van de rest ook niet echt, het kan allemaal slechter. De vermoeidheid en het hoesten en slechte lopen ervaar ik meer als irritant ondanks de ellende die doorgroeit in mijn lichaam. Niet klagen gewoon weer doorgaan.

Dag 1
Vroeg naar bed gegaan gisteren maar ben voor 24:00 al weer 2 keer wakker geworden. Voor de nachtrust toch maar gezwicht voor de Oxynorm, heerlijk geslapen tot half 5. Wel last van enorme buikloop, het lijkt wel een modderstroom van de Ganges die mijn lichaam verlaat. Mijn darmen maken het geluid of je met rioolontstopper de leidingen ontstopt. Heel irritant. Overdag beetje vaste ontlasting, ‘s avonds weer de complete modderstroom en dan ook nog als ik even tussendoor wakker wordt. Heb nu enkele aften in mijn mond/tong waardoor eten moeilijk gaat. Ook weer vroeg naar bed deze avond. Dosis verhoogd naar 2, voordeel als je thuisdealer bent en een sigaar uit eigen doos kunt nemen.

Dag 2
Sinds lange tijd weer dankzij de Oxynorm “uitgerust” opgestaan. Was bijna 6 uur deze ochtend heerlijk geslapen alleen die irritante buikloop en aften. Misschien dat het stopt als ik klaar ben met de bestraling. De tijd zal het leren. De aften zijn in omvang al wat kleiner geworden en eten gaat stukken beter dan gisteren. Nu de rest nog onder controle en dan kunnen we om 20:30 weer gaan slapen. Lijk wel een bejaarde, mijn moeder werd in het verzorgingstehuis ook altijd rond die tijd in bed gelegd.

Dag 3
Het gaat lekker, of ik daadwerkelijk rust weet ik niet, weet wel dat ik na 2 tabletten pas rond de wekker van 07:00 wakker ben geworden. Eten gaat goed, voel me verder ook goed. Geen negatieve gevolgen van de bestraling. Wel weer vroeg naar bed.

Dag 4, 5, 6, 7
Eigenlijk en dat is maar goed ook, heb ik niets te melden. Alleen dat ik mijn leefritme behoorlijk heb veranderd. Zo ga ik rond 22:00 uur op zijn laatst naar bed, slik 2x 1 tablet en sta ‘s morgens rond de klok van 06:30 op. Uitzondering is het weekend dan blijf ik lang in bed liggen. Eigenlijk wel een beetje te lang. Who cares!!!!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.