7e kuur (week 1,2 en 3, 20-02 tm 06-03) – update 12-03

Medicatie
Week 1 en 2 zijn weer begonnen, slik wederom de 50mg Sutent en voor de nacht 1 of 2 stuks Oxynorm
Overige mankementen
Pijn in lies is aanwezig of de bestraling geholpen heeft weet ik pas over twee maanden. Sinds 22-01 heb ik rechts last van een irritante oorsuizing. En verder het afnemende libido maar daar hebben ze blauwe pilletjes voor.
Conditioneel
Lopen gaat maar ben gruwelijk moe, conditie is helemaal weg. Ben al moe nadat ik gedoucht heb of uit bed ben opgestaan. ‘s morgens kom ik wel eens vermoeider mijn bed uit dan dat ik er ben in gegaan. Tussendoor transpireer ik heel veel, lijkt net of ik opvliegers heb en daarnaast is ieder inspanning teveel, zo hijg ik als een jong paard. Ga voortaan tussen 20:30 en 21:30 naar bed.
Even kort samengevat
Van mijn kanker geen last en van de rest ook niet echt, het kan allemaal slechter. De vermoeidheid neemt omdat ik vroeg ga slapen af, lijk wel een bejaarde met dat vroege naar bed gaan. en het hoesten en slechte lopen ervaar ik meer als irritant ondanks de ellende die doorgroeit in mijn lichaam. Niet klagen gewoon weer doorgaan.

Om jullie de saaie verhalen te besparen ga ik voortaan over op een weekverslag. Indien er wijzigingen optreden dan noteer ik dat natuurlijk.

Week 1, Dag 1 tm 7
Ondanks mijn verhoogde dosis Oxynorm alle nachten al drie nachten onrustig geslapen. Transpireer gruwelijk. Gelukkig gaat eten goed, pillen neem ik s ochtends voortaan met zoetigheid (Luikse wafels, chocoladekoeken en chocolademelk) in. Het is deze week goed gelukt.

Week 2, Dag 1 tm 7
Ik ben weer begonnen om de Oxynorm af te bouwen. Neem de laatste paar dagen er nog maar een eentje in plaats van twee. Heb wel het gevoel dat ik wat zwaarder moet ademen, bij diep ademen het ik hoesten en heb ik pijn aan mijn linker long. Het naar bed gaan om 21:30-22:00 is niet altijd even eenvoudig, maar zorgt er wel voor dat ik rond half 5 wakker ben en om 05:00 reeds op ben.

Week 3, Dag 1 tm 7
Eigenlijk gaat best goed echter ik merk dat ik last begin te krijgen in mijn onderbenen. Nu kan dat liggen aan het feit dat ik alleen maar zit en weinig tot niet beweeg. Verder wat last van maagzuur, hetgeen ik meestal s avonds heb. Vind zelf dat ik er weer wat witter uit ben gaan zien na de bestralingen. Misschien is de return of the living death terug, vandaag maar eens navragen bij de oncoloog.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.