Afscheid nemen van je BFF doet pijn

Wat een hectische week was het deze week. Ik ga natuurlijk niet de hele week doornemen met jullie maar een gedeelte wil ik wel delen. Zo vertrok mijn BFF enkele dagen later terug dan de planning was naar Spanje. Haar planning was woensdag komen en zaterdag teug, was gewijzigd naar maandag komen en zaterdag terug.

Wat hebben we heftig gehuild die zaterdag, wat ben ik blij dat ze enkele dagen langer is gebleven. Het klinkt wat suffig maar ik wil je hier bedanken voor alles wat je deze week voor mij nog geregeld hebt. kus kus kus

Een van de meest emotionele dagen sinds ik met de ziekte kanker geconfronteerd ben.

4 antwoorden
  1. Sigrid
    Sigrid zegt:

    Je beste vrienden doen je beseffen dat je hier niet weg wil. Dit moet heftig zijn geweest. Inderdaad heftiger dan de kanker zelf. Dat is heel anders.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.