de 11e mei – rapportage dag 5

PAGINA ZAL OOK DE 11e ALS DYNAMISCHE PAGINA GEBRUIKT WORDEN OM ZO EEN BEELD TE KUNNEN KRIJGEN MET GISTEREN, EERGISTEREN, ZUCHT ALLE VOORAFGAANDE DAGEN. SAAI VERHAAL MAAR T IS NIET ANDERS

Weer wakker rond 05:45 uur, enige verschil is dat ik na de eennalaatate medicatie van gisteren (22:00-22:30) ben gaan slapen. Voordeel is dat ik langer van rust kan genieten en aangezien de Nederlandse TV mij naast GOT toch niets te bieden heeft is eerder naar bed toe gaan niet verkeerd.

Het is net of de motor op gang moet komen. Door enkele malen te roggelen (soms met geel slijm ophoesten slaat het aan en kan ik iets doen.
Pijn (06:30) in o.a. rechter biceps (was gisterenavond ook steeds aanwezig) en natuurlijk linker borst bemoeilijken het geheel. Met hoesten moet ik om extra pijn te voorkomen deze nog steeds vasthouden.

Tabletten 1x 5mg Methadon en 1x 20 mg Oxycodon tegelijk (rond 06:00) ingenomem echter steeds het bed rustig steeds iets hogere til- of kantelhoek (is leeshouding icm schuinte stand) later komen gezien de positieve ervaringen van gisteren. Doel, ik herhaal het is om van horizontaal naar vertikaal te laten gaan in bepaald tijdsbestek als ik niet wegval door verdoving. De genomen tabletten helpen daar niet echt aan mee (hahaha)
Voel dat beide pillen werken (krijg het warm) om 07:00 uur en hoef niet (of nauwelijks) meer slijm op te hoesten (nu 07:15 uur) Opletten dat ik met urinaal in mijn hand niet even wegval met alle gevolgen vandien FOCUS is en blijft het toverwoord hier.

TABLETTEN MET VEEL WATER INGENOMEM EN ONDER BEPAALDE HOEK,DUS HALF LIGGEND

07:15uur INGENOMEN
1x 150 mg Pregabaline
2x 500 mg Paracetamol

Gebruikelijke sympthomnee (zweten zweten en droge tong ) zijn aanwezig. Conclusie van mijzelf, geen hogere wiskunde de pillen werken.

08:00 uur
1x 4mg Dexamethason (afbouw van 2 stuks naar 1x)
1x 20mg Rivaroxaban
1x 25mg Metrapololtaraat

Pillen geslikt op nuchtere maag, alles zit erin om 08:00. Controle bloed, zuurstof enz enz geven aan dat ik een jonge god ben.

10:00 uur
2x 500mg paracetamol

12:00 uur
1x 5mg Methadon

17:00 uur
2x 500 mg Paracetamol
1x 150 mg Pregabaline
1x 25mg Metaprololtaraat

18:00 uur
1x 5 mg Methadon

S A A I  D A G J E ?
Nee helemaal niet, vandaag heeft de verhuizing naar mijn nieuwe woning plaats gevonden. Natuurlijk heb ik dat uitbesteed en zo’n uitbesteding was ook echt nodig. Dank aan collega en vriend T die mijn ogen waren tijdens de deze operatie. Jezus ik had al zoveel weggegooid begin vorig jaar en blijkt dat ik nog zoveel heb.

22:00 uur
2x 500mg Paracetamol
1x 20mg Oxycodon langwerkend

24:00 uur
1x 10mg Temazepam
1x 5mg Methadon

GEBEURD ER OOK IETS LEUKS NOG?
Vanavond kwam ook nog een andere top vriendelijke vriend aan in het ziekenhuis. Had schitterende foto’s gemaakt van een z.g. rammelbakrace (surf maar eens op google.nl en er gaat een wereld voor je op) Heeft mijn avond verlicht met mooie verhalen over zijn bucketlist adventure. Er waren meerdere toehoorders deze avond die met mij genoten van zijn topavontuur. Top verhaal, top avontuur hetgeen als autoliefhebber gezien mij  lichamelijke conditie ook al niet meer kan doen. Life sucks sometimes…….. Voor de intimie onder ons dit kost me een ijsje.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.