Het intake gesprek

Eindelijk op dinsdag om 09:00 het voor mij langverwachte intake-gesprek. Lang voor mijn doen op moeten wachten, maar ja op de CT scan heb ik ook 6 weken moeten wachten zullen we maar zeggen. De dame in kwestie was kundig heeft ruim anderhalf uur de tijd genomen om mij alles uit te leggen. Er was geen reden tot haast. Met haar alles besproken over zowel een second opinion in het Radboud ziekenhuis als nog de mogelijkheid om te reizen, een eventuele griepprik (niet doen dus) en de problemen die ik ervaar als ik mijn slijm te diep ophaal en daarna moet overgeven.
Wederom een openbaring van hoe menselijk er met mijn kanker hier wordt omgegaan. De behandeling die ik ga volgen is met tabletten (Sutent 50mg) in combinatie met paracetamol (4x daags 2 tabletten) gaan we twee weken doen, week rust en daarna terug naar de arts. Ook geeft ze me het advies, daar ik nog steeds pijn heb in mijn linkerborst de opiaten te slikken. Nu slik ik nog steeds niets met uitzondering van de paracetamol dus laten we het maar een proberen. Nooit gedacht om op mijn 56e nog verslaafd te gaan raken.

Zoals vorige week vrijdag besproken liggen na afloop van dit intake-gesprek de Sutent tabletten klaar bij de ziekenhuisapotheek. Helaas niets is minder waar, de tabletten komen pas om 15:00 uur binnen en kan ik ze pas om 16:00 uur halen. Ben toch in Helmond dus van de gelegenheid gebruik gemaakt om enkele vrienden te bezoeken. Toen ik om 16:00 uur terug kwam, bleek dat er geen tabletten van 50mg voor mij waren en dat ik het moest doen met 2x25mg per dag. Ook geen probleem maar ik vind het wel allemaal een beetje vreemd, hoe dat de afspraak tot stand komt, de pillen enz. enz. maar goed ik heb ze en kan morgen eindelijk beginnen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.