1e kuur (week 3, 31-10 tm 06-11)

Deze week heb ik een soort “rust” week, slik alleen mijn pijnstillers. Aan het eind van deze periode gaan we bloed afnemen en kijken of verbeteringen/veranderingen zijn opgetreden.

Dag 1
Mooie dag zonder noemenswaardige voorvallen, alleen heb ik deze avond een uitval aan mijn rechterhand gehad. Hoe omschrijf je dat. Ik was aan het appen, tijdens het appen kreeg ik het gevoel dat mijn vingers dik werden. Vanaf dat moment had ik geen controle meer over mijn rechterhand, de correcte letters kon ik niet goed intoetsen. Ik bedoel te zeggen wilde ik de H intoetsen dan kwam ik bij de de I of de J uit. Wat ook vreemd was was dat mijn spieren compleet ontspannen waren. Zo kon ik (en probeer het maar eens zelf) mijn ringvinger compleet naar binnen rollen/drukken (met behulp van mijn andere hand) zonder dat andere vingers van hun plaats gingen. Ook met mijn andere vingers kon ik dit doen. Vreemde gewaarwording. Het geheel heeft enkele minuten geduurd. Verder niets voorgevallen, maar dat schreef ik al.

Dag 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7
Wat een heerlijke dagen, geen noemenswaardige of vreemde pijntjes. Ik voel me dan ook super.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.