De man met de roze wandelstok – publicatie “van der Stappen” uitvaartverzorging

Enige tijd geleden ben ik gevraagd door “Van der Stappen uitvaartzorging” in Geldrop of ik mijn verhaal over kanker niet op hun website wilde doen. Nu kennen de meeste mensen mij wel, heb een grote mond of sommige besloten sites of FB, kom binnenkort op NPO3. Dus waarom hier nee op zeggen. Hoe meer mensen weten wat kanker is en met je doet hoe sneller we met anderen over deze ziekte kunnen praten. Dus toen M (mijn persoonlijke uitvaartverzorgster) me dit vroeg heb ik dan ook direct volmondig ja gezegd.

Het waren enkele leuke gezellige uren, veel gelachen. Kun je je misschien niet voorstellen maar is wel zo. Je moet de dood niet in een hoekje wegstoppen, helaas maakt deze wel deel uit van je leven.

Het hele interview kun je lezen op de volgende link.

https://www.vdstappen.nl/Columns/De-man-met-de-roze-wandelstok

Dank je wel dames, het is een mooi stukje geworden.

 

 

 

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.