Eind gesprek orthopeed

We zijn al weer vier weken verder nadat ik Bones (Dr. Boons) voor het laatst had gesproken. Hem uitgelegd dat de second opnion uberhaupt niet van mijn kant kwam maar dat dat een foutje was van mijn oncoloog. Het was een leuk gesprek deze ochtend, gewoon normaal met elkaar gesproken. We spreken altijd wel van “the girl next door”maar deze arts zou je best als “friend next door” willen hebben. Een hele aardige man waar je zo een biertje mee in de plaatselijke kroeg zou gaan drinken.

Zo gebruikt hij geen dure medische taal of zo en is hij gewoon recht toe rechtaan. Wat had hij eigenlijk te melden? Ik vond van niets. Had er voor mijn gevoel dan ook niet naar toegehoeven. Ik vind dit dan ook zo’n gevalletje “ff n meier (voor de jeugd, das 100 gulden of te wel 45 euro, aftikken voor 10 minuten praatje pot” 

Gelukkig ben ik in Nederland verzekerd anders was ik allang failliet geweest.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.