Flitsende start op de derde dag

De woensdag rond 02:30 begon de dag al. Door het cordate optreden van mijn  nachtzuster gelukkig snel weer kunnen inslapen. Drie en een half uur werd mijn nachtrust verstoord door een vochtig en luidruchtig incident. Het vochtige incident speelde zich af (06:00) toen ik met dezelfde hand waarin ik mijn urinaal had de wekker wilde afzetten. Friends, dit is echt een no-go. Don’t do this at home!

Het hele pillen ritueel gaat er nu dan ook in als een fluitje-van-een-cent. Nu eens kijken of we dit Max Verstappen kunnen vasthouden. Eens kijken naar de hoogte punten van vandaag.

Naast het opstaan (aktie 1) Douchen (aktie 2) Ontbijten (aktie 3) (3x pillen slikken) en niet te vergeten de fysio (aktie 4 en 5) Denk ik dat het een middagje kienen, sjoelen of …. gaat worden met een van de bewoners. Wat een mooi vooruitzicht om 07:15. Eens kijken of ik naar de kapper of voetpedicure kan.

Mijn eerste ontbijt is onwennig, daar zit ik dan. Als jongere van 56 tussen 6 ouderen met een gemiddelde leeftijd van 88 tot 98 jaar jong. Mensen die hun die hele leven hebben gewerkt  zitten hier geduldig te wachten. Nadat het vertrouwen is gewonnen komen de gesprekken los. Zo zit er  hier een man die al voor de tweede keer een herseninfarct heeft gehad. Zijn roep naar zijn vader is hartverscheurend en de zorg brengt hem naar zijn kamer. De dame naast mij (88 jaar en nog zelfstandig wonend) heeft haar heup gebroken en verteld haar trieste verhaal. Iedereen zou hier eens moeten verblijven of (vrijwilligers) werk moeten verrichten.

Vandaag staat fysio (fitness) op het programma. Was gisteren een zwarte dag, deze dag is nog zwarter. Ik verschiet hier elke dag weer, we gaan biceps oefeningen doen. Vroeger liggend op een bankje, Met halters meer dan 15 kilo p.s. nu met pijn en moeite 2 kilo!!!

Zo worden in de huiskamer worden de mooiste verhalen verteld.. Op NED1 is een programma  bezig om zieltjes te winnen

ER VOLGT NOG VEEL MEER

2 antwoorden
 1. Dik ten Brinke
  Dik ten Brinke zegt:

  Ja zo hoor je wel wat verhalen, maar je sporten zal ook nog wel wat beter worden neem ik aan.
  In de conditie die je nu bent is 2 kg al een mooi streven toch.
  Groetjes Dik

  Beantwoorden
 2. Caroline
  Caroline zegt:

  Zo gauw me foon het weer doet zal ik je bellen of ik jat Edwin zijn foon even bellen is makkelijker praten dan schrijven. We denken aan je xxx tot spreeks xx lees je blog hier dat er veel is gebeurt de laatste tijd x

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.