Mijn nier begeeft het (heftige foto)

Deze ochtend een gesprek gehad met een top gozer uit de VW scene. Gelachen en ook weer oude verhalen uit de sloot gehaald. Was een top ochtend. (Wat is het DOEL in het leven? Veel gelachen en gesproken hierover TIP . Wijk bij doel eens wat verder van de gebaande paden af)

Ik voelde enige drang om te plassen en we besloten afscheid te nemen.

Een complete urinaal met bloed (!) verliet mijn lichaam, arts rustig gebeld en hem de situatie aan de zaalverantwoordelijke uitgelegd. Hierna nog een urinaal !!  Afscheid genomen van mijn BFFF. Dit was serieus werk. Vriendenkring opgetrommeld. Jezus dit was kut (sorry taalgebruik), zo wil ik niet sterven,

Lang verhaal heel erg kort, ben nog geopereerd. Heb de nodige pijnen, zij die aanwezig waren kunnen dat vertellen. Mijn dank aan verzorging, was super, geen woorden voor. Als ik nog puf heb schrijf ik het verder.

Vandaag gaat waarschijnlijk catherder eruit. Not funny …….

6 antwoorden
 1. Dik ten Brinke
  Dik ten Brinke zegt:

  Dat is heftig Twan, kan.mij voorstellen dat je daar niet op stond te wachten maar bij deze heel veel sterkte .
  Wat kan ik anders zeggen maar groetjes van ons allemaal uit Apeldoorn.

  Beantwoorden
 2. Yvette
  Yvette zegt:

  6/6/2019 Alpe d’HuZes

  Heb Twan leren kennen als meest positieve man ooit
  Zijn humor verliezen zal hij nooit
  Kortom, een topper dat is hij
  En met onze beklimming is hij er gewoon bij

  Fietsen zal ik ook voor jou
  Hopelijk zie ik je gauw!
  Met een lach en een traan
  Zal ik voor jou op de top staan

  Beantwoorden
 3. Sigrid Aerts
  Sigrid Aerts zegt:

  Dag Twan,

  Wat een mens lijden moet hè. Pffff. Heftig. Ik las je link in ‘ons’ groepje op fb. Je manier van schrijven ligt mij volledig. Jouw kanker moet ik echt niet. Ben er zelfs kwaad op. De mijne moet ik evenzeer niet. Hij ligt me niet. De eeuwige optimist, dat herken ik. Dat is je batterijtje dat jou in elke benarde situatie weer doet leven. Wat ben jij een kanjer! Wellicht ook nog eens een heel goed mens. Wat had ik graag bij jou curryworsten komen eten. Maar in plaats daarvan heb ik mij (en voor mijn man) een motor 125cc gekocht. Alles doen wat je graag doet! Omdat we niet weten hoe lang we hier nog zijn op deze aardkloot. YOLO. Liefs Sigi

  Beantwoorden
 4. Marion
  Marion zegt:

  Poeh Twan, toen we mekaar zaterdag zagen was de stemming redelijk positief, maar nu ik dit zo lees komt het wel weer heftig binnen. Ellendige dagen heb je gehad; hopelijk doen de pijnbestrijders waar ze voor bedoeld zijn. Sterkte, man!

  Beantwoorden
 5. De Souter Miel en Flory
  De Souter Miel en Flory zegt:

  Hallo Twan, ik lees een deel van uw blog en dan weer een tijdje niks en nu ben ik weer helemaal bij gelezen, de reden dat ik niet alles vlotjes kon volgen komt, omdat mijn ventje Miel heel slecht is.. Het is begonnen toen hij begon te hoesten en ze vonden het niet nodig voor antibiotica te geven, hij moest uitzieken en een week later lag hij in de kliniek met longontsteking en daar is hij met veel moeite door gesparteld en door te lang ziek te liggen zonder chemo , zes weken, is zijn galwegkanker terug beginnen groeien en zodoende de galweg volledig verstopt en loopt heel zijn lichaam vol gal met als gevolg dat zijn lichaam vergiftigd word en nu heeft hij niet lang meer, hij takeld zachtjes af.. En als ik uw verhaal hoor en lees, klinkt het niet veel beter.. Dit vind ik balen, een oneerlijke strijd waar gewoonlijk de ziekte wind, wat moet ik nu nog voor troost woorden schrijven, ik vind het verschrikkelijk, toen Miel zo goed reageerde op de chemo had ik de kracht om troostende woorden te sturen en nu breekt mijn hart en lichaam en wil ik het liefste mee vertrekken met mijn ventje en ik hoop u daar tegen te komen, je bent net als mijn ventje een vrolijke sterke man die we met ons tweetjes gevolgd hebben op uw blog en die soms door de tranen heen een lach op ons gelaat kon toveren, uw blog heeft ons verstrekt, maar maakt ons nu diep bedroefd. We wensen je sterkte om al het moeilijke dat je nog te wachten staat te kunnen dragen en liefst zonder pijn.. Lieve gemeende knuffels van ons tweetjes x x

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.