Nu ook last van mijn rechterlies

Afgelopen vrijdag na het gesprek met mijn arts dat het beter was om te stoppen met de dyclofinac heb ik mijn laatste pillen om 03:00 uur (zaterdagmorgen) ingenomen. Die zaterdag was heftig, naast een begrafenis ‘s morgens ook nog een drukke middag. ‘s Avonds (rond 21:00) ziek geworden en mijn maag maar weer eens geleegd. Nu kan ik mijn maaginhoud voortaan legen als ik slijm ophoest, bij een te diepe hoestbui heb ik mijn ademhaling niet meer onder controle waardoor naast het slijm ook mijn maaginhoud met alles eruit komt. Nu weet iedereen die wel eens te diep in het glaasje heeft gekeken hoeveel pijn het doet als dit gebeurd. En hoe moeilijk het is om daarna weer vast voedsel of i.d. naar binnen te krijgen. Bij mij is het het omgekeerde, als ik mijn maaginhoud heb geleegd, dan kan ik daarna direct eten en hoef geen rekening te houden met koolzuur of weet ik het wat voor voedsel.

Op dit moment vroeg naar bed gegaan en ‘s nachts (ruim 24 uur na het stoppen met de dyclofinac) kreeg ik een hevige pijn in mijn rechterlies. De zondag had ik een dat ik date in DenBosch en veel te veel gelopen waardoor de pijn steeds heftiger werd. De maandag en dinsdag waren al beter (kon mijn linkerbeen niet optillen) omdat ik paracetamol slikte. Nooit geweten dat paracetamol zo’n krachtig medicijn is.

Wat een ellendige week, nog meerdere keren moeten overgeven en veel pijn in lies en heup gehad maar helaas is het niet weg.  alleen deels gecamoufleerd door de paracetamol. Vrijdag maar eens naar de huisarts.

Bezoek huisarts
De huisarts heeft gekeken en gevoeld aan mijn lies, gelukkig geen liesbreuk echter wil het zekere voor het onzekere weten en we laten foto’s maken. Want door de liezen lopen ook de lymfeklieren.

Uitslag ziekenhuis (weekje later)
Gelukkig is er niets te zien op de foto’s en de huisarts geeft heeft het advies om rust te nemen. Maar ja, ik doe al helemaal niets dus … maar wel blij dat ik er op de foto’s niets te zien is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.