TV debut is gemaakt – a new BNer is born

Ooit heb ik gelezen dat je roem nooit langer duurt dan je laatste film. Persoonlijk denk ik dat dat bij mij ook wel het geval zal zijn. Maar vandaag was het dan eindelijk zover, de langverwachte opnames in het Hilversumse. Het is voor mij niet nieuw om voor een camera te staan. Jaren geleden heb ik daar al een keer eerder gestaan bij “het beste idee van Nederland”. One minute of fame heb ik gehad, langer duurde mijn TV carrière toen niet. Waarschijnlijk ook omdat men niet wist waar het over ging. Maar dat even terzijde, geen oude koeien uit de sloot halen. Nu stond ik er voor iets anders. Te praten namelijk over mijn ziekte. En dat is weer een heel ander onderwerp.

Met een beetje make-up op zou ik er nog beter uitzien op TV.  Mijn vriendinnetje die mee was gegaan vond dat ik er (op TV) goed uitzag. Dat geeft de burger moed. Ik ben door het productieteam danig aan de tand gevoeld hetgeen ook BNN’s bedoeling was. Moet zeggen dat het best heftig is en menigeen weet welke rake uitspraken ik doe. Ze hebben me ook wel klein gekregen daar en dat is reality TV. Het viel me gelukkig niet tegen maar was na ruim anderhalf uur opname (mijn deeltje is slechts 3 minuten) wel bekaf. Door mijn rake uitspraken weet ik nu al dat ik mensen aan het nadenken heb gezet, waarschijnlijk heb ik ook een aantal gechoqueerd. Maar je moet mijn uitspraken dan ook in een groter verband zien en niet alles op jezelf betrekken. Hopelijk lukt dat, anders moet je me maar ontvrienden. Ben wel reuze benieuwd naar de reacties.

Op straffe van stokslagen (hahaha) mag ik van de productiemaatschappij tot nader bericht niets bekend maken. Maar weest gerust, via social media zal ik ruimschoots op tijd van me laten horen.

En dit is take one

en cut (nee nee dit is geen schuttingtaal, dit betekend stop na een fragment als het fout gaat. Niet te vergelijken met … dus)

 

 

3 antwoorden
  • Twan
   Twan zegt:

   Ik weet dat ik lomp uit de hoek kan komen, te direct ben. Dit heb ik ook tijdens de opnames gedaan, maar ook mijn emoties getoond. Benieuwd wat ze laten zien. Het is wel een opname van 1,5 uur maar er zal in zijn totaliteit maar 3-4 minuten van worden uitgezonden. Dus ben benieuwd.

   Beantwoorden
 1. Dik ten Brinke
  Dik ten Brinke zegt:

  Jammer Twan zulke lange opnames en dan maar 3 a 4 minuten er van uitzenden dan is een deel van je gesprek flink ingekort benieuwd hoe ze dat doen.
  Maar ga in elk geval wel kijken en wachten af.
  De foto’s zien er goed uit je maakt ons wel nieuwsgierig hoor.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.