Vanaf vandaag ben ik een echte methadon verslaafde

De oncoloog laat er geen gras over groeien, we gaan stoppen en afbouwen met de opiaten Oxynorm en Oxycodon en deze vervangen door methadon. We beginnen rustig aan (dus geen roze konijnen en zo) eerst afbouwen daarna iets met opbouwen of zoiets.

Direct deze ochtend van start gegaan met het nodige bloedprikken. We gaan eerst een nul-level neerleggen zodat we weten dat alle effort (inverstering) die we doen ook daadwerkelijk zin heeft. Naast het bloedprikken weer de zoveelste CT scan en dan kan mijn medicatie worden aangepast.

Vanaf nu over op 3x daags methadon (indien meer nodig ff bellen) verhoging ontstekingsremmer naar 2xdaags 150 mg (was 2x75mg) en samen met de opiaten een vast level creeren.

Oh ja er was nog een klein probleempje met mijn linker niet bestraalde been. Ik heb hier sinds enige tijd zoveel problemen mee dat ik niet meer fatsoenlijk de trap op kan. En ja, ook hier is kanker aangetroffen. We hebben de scan van vier weken geleden vergeleken met die van nu en waar eerst niets zat zit nu ook kanker. Deze gaan we doodbestralen in Eindhoven en bekijken of dat ik dan weer mobiler ben of kan worden.

Maar vanaf vandaag ben ik dus ook een (geregistreerde) junk …..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.