Vandaag eindelijk immuuntherapie … of nie

Vandaag is eindelijk de langverwachte dag aangebroken. We gaan met de immuuntherpie beginnen. Eerst even lekker douchen en dan gaat het “feest” beginnen. Ben compleet op de hoogte gebracht dat ik huidreacties, leverstoornissen en andere onverklaarbaarheden kan krijgen maar als het aanslaat kan ik er enkele jaren bijkrijgen. Als echte Bourgondiër teken je daar toch voor.

10 minuten later is het het gehele plan radikaal gewijzigd, no theraphie today, de twee in opleiding zijnde neurologen en hun master hebben besloten om aan de ene kant de medicatie voor de spierontsteking te verhogen (van 2×75 naar 2×150 en  nu naar 2x300mg ) om zo eerst dit probleem op te lossen voor aan het andere te beginnen. Enige probleempje is dat ze de bestraling moeten aanvragen, dus vandaag gaat niet meer lukken. Op de vraag of het dan a.s. maandag geregeld kan worden geeft men geen rechtstreeks antwoord. Het is al vrijdag 11:00 uur dus nee daar hebben we geen invloed meer op.

In een volgend leven heb ik besloten om niet meer in een commerciele omgeving te gaan werken maar heerlijk in een omgeving waar men niet van een deadline of opleveringsdatum heeft gehoord. NOT ….

Dit is dus voor de tweede op een volgende dag een domper. Gelukkig heb ik met mijn methandonsnoepjes nog. Ziet de wereld er weer een stukje mooier uit.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.