Vandaag NOT flitsender dan gisteren

Deze ochtend (06:00) was nog flitsender dan gisteren. Wakker geworden met pijn aan mijn linkerborst. Slijm spuwen was met heel veel pijn mogelijk. Opstaan ging helaas niet. Ik probeerde wat te draaien en kreeg voor de tweede keer een stekende pijn in mijn linkerborst. wIk dacht even dat ik van mijn eigen af zou gaan. Zoveel pijn, gelukkig was de zorg er direct! En na net spuwen had ik meteen lucht.

Op mijn wens ben ik uit bed gehaald (ging gelukkig  zonder noemenswaardige pijn goed)  en in een rolstoel gezet. De reden om niet terug te gaan naar bed was dat ik al met de inname van de medicijnen (waaronder de methadon) was begonnen, de methadon deed ook al haar werk, dus slapen (methadonslaap) was eigenlijk een no-go. Het is nu 08:44 en we zijn 9 pillen verder. De volgende inname pillen is pas om 12:00 uur. De Zorg is nu ook op de hoogte van mijn pilleninname, er behoeft dan ook minder overgedragen te worden van zaken waar geen focus op ligt. Even gesprek met de arts, we hebben een ECG gemaakt en ik wil naar mijn traplift die vandaag geplaatst gaat worden. Mijn mobiliteit komt in zicht.

Onder het genot van een late douche en een nog later ontbijt (er was brood achter gehouden door de lieverds van de afdeling) op weg naar huis, opweg naar mijn traplift. Onder het motto “kost een paar centen maar dan heb je ook wat” heb ik zelf een traplift gekocht. Voordeel ze leveren hem binnen 2-3 weken en ik heb niet een of andere witte kousen Tinus te vertellen waarom ik thuis zo’n lelijk stukje witte kunst heb laten plaatsen.

Thuis aangekomen, 85 euro enkele reis verder bleek dat ze de trafo waren vergeten. Of ik morgen niet even terug kon komen. Tuurlijk, geen enkel probleem zei ik. Voor 340 (4x 85) kom ik graag. Een gewillige buurman wilde mij meteenn helpen. Ik woon in een fijne buurt. Nu kan ik jullie nog vervelen met wachttijden van 50min tot we kunnen echt niet komen vandaag voor een rolstoeltaxibusje maar dan zou mijn verhaal niet realistisch meer zijn. Mijn overbuurman is nog steeds met zijn eenzame strijd bezig,  Hopelijk gaat het morgen wat beter met hwn

a

 

1 antwoord
 1. Dik ten Brinke
  Dik ten Brinke zegt:

  Hou de moed er in en blijf positief, geniet van elke dag die je hebt.
  Meer kan ik momenteel niet zeggen Twan ik weet hoe dat overkomt maar het is niet anders.
  Nog even vol houden en je kunt weer naar huis toch.
  Groetjes Dik

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.