Waar is mijn libido gebleven?

Als je de betekenis van libido niet kent (ik wel hoor) dan is het fijn om internet te hebben. Internet geeft aan dat libido ook wel geslachtsdrift wordt genoemd. Het libido van iemand geeft aan hoe vaak diegene behoefte heeft aan seks. Wanneer iemand bijvoorbeeld angstig, nerveus of ziek is, kan het libido afnemen, maar in sommige gevallen juist toenemen. Nu hoor ik niet tot die gelukkige groep waarbij het toeneemt. Je kunt ook niet alles hebben in het leven.

Als mannen bespreek je dat probleempje niet zo snel onder elkaar, maar ik heb een vrijgezelle neef die misschien wel een oplossing had voor dit probleempje. Probleempje, ik vind het een probleem om het maar zo te zeggen, het lijkt net of de aftakeling al is begonnen.
Het moet wel allemaal werken is mijn mening. Laat ik jullie gerust stellen, het werkt allemaal nog hoor, maar toch met mijn neef een afspraak gemaakt want ik was reuze benieuwd naar de oplossing. Zijn oplossing was een alcoholhoudende drank van Ron de Jeremy.

Nu weet ik dat niemand, maar dan ook niemand die deze blog leest ooit van Ron de Jeremy heeft gehoord, laat staan van Peter North en alle andere superhelden van ik geloof Marvel Comics. Als je jonger bent dan 25 zoek dan maar een keer op google. Ben je ouder dan 50 fris nog maar eens je geheugen op. Nu vind ik persoonlijk Ron de Jeremy een echte ordinaire viezerik waar je als man niet jaloers op hoeft te zijn. Even voor alle duidelijkheid, ik ben niet preuts überhaupt niet. Zo heb ik al jaren een vorm van LAT relatie met een jonger vriendinnetje die mij op regelmatige basis een of meerdere dagen per week bezoekt. Dus klagen doe ik dus niet. Maar als ik naar het oeuvre van Ron kijk dan is mijn zin wel echt weg.

De rum is overigens redelijk goed te drinken, maar dat even terzijde.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.