Wat een pijn ……

Onder het motto “eigenwijs is ook wijs” schrijf ik dit blogje. Enige tijd geleden klaagde ik over de pijn in mijn been en dat dat niets (of ten dele) met kanker te maken zou hebben. Deze ochtend heb ik ondanks mijn verslavende pijnstillende methadonetjes ruim twee uur in bed liggen te kermen. Dit is misschien een van de ergste pijnen die ik vanaf de constatering heb gehad.

Weer aangegeven aan de medische heb) zelfs de verwachting dat een goede massage al de pijn zou kunnen verhelpen.

Vandaag staan er twee jonge artsen in opleiding aan mijn bed met een heel verhaal en besluiten kleine onderzoekjes bij mij te doen. Je kunt deze vergeleiken met SM testjes met het aloude rubbere “Hamertje Tik”. De uitslag verbaasde me niet, het was wat ik al dacht. De  vervelende kramp in mijn been is mede oorzaak door een spier verkramping bij mij. Joh…. meen je dat nu echt. Loop ik al drie maanden te verkondigen.

Maar ja, wat is nu zes jaar opleiding ten opzichte van een levenservaring van 56 jaar? Het enige verschil is een dure opleiding ten op zichte van ervaring, het lijkt hier wel een bedrijf waar IQ het wint tov luisteren naar klanten. Gelukkig dat dit bedrijf/instelling niet hoeft te adverteren, klanten zijn er genoeg en komen toch wel.

De hamvraag is en blijft hoe gaan we het oplossen? Daar hadden deze jonge medici nog geen antwoord op. Dat stond namelijk niet in het boekje vermeld…….

er volgt nog meer, eerst maar even lunch, het is al 11:45 00 uur.

Voor de immuuntherapie is het een vereiste dat de hoogte van de rode bloedlichaampjes een bepaalde waarde moet hebben. Dus even bijtanken, het betreft hier niet de hoogwaardige technologie van het tanken van elektrische voertuigen op los laten, maar gewoon het zoveelste zes uur durende bloedinfuus. Voordeel is wel dat je hier een behoorlijke boost van krijgt. Nadeel is dat we om 15:00 uur beginnen en rond de klok van 21:30 klaar zijn.

We zullen maar zeggen “Elk nadeel heb zijn voordeel” en er stond toch niets anders op mijn agenda.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.