We zijn op locatie

Vandaag gaan we weer bergen verzetten. althans twee vrienden hebben dit georganiseerd. De hal (mijn locatie) gaan we (lees ze) leeg halen en verplaatsen naar een nieuwe locatie. En de inhoud van mijn hal gaat dan daar weer naar toe of zo iets. Klinkt simpel als je gezond bent, maar ze hebben het geregeld dus dat komt goed.

Was vandaag al op 06:00 wakker en eens kijken of het opstaan niet zo dramatisch verloopt als gisteren. In ieder geval heb ik tijd genoeg. De 1e Methadon van 06:00 uur zit er al in, voor 07:00 bijna de rest. Zit op schema, ben wel gruwelijk stijf in beide bovenbenen. Kan ze eigenlijk niet of nauwelijks optrekken, al wat zakdoekjes met geel slijm opgehaald hetgeen goed is voor het inademen.

We (niet ik he) hebben een hele dag gewerkt met 3-4 vrienden en vrienden van vrienden. Voor mij zijn dit deels mannen die ik ooit eens heb gezien tijdens een feestje. Mensen die ik niet ken maar waar het hart op de goede plaats zit. Later dan verwacht is alles klaar. Het team heeft hart gewerkt. Afgewerkt en voldaan brengen ze me terug naar   mijn slaap/werk/werk- kamer waar ik moe waar voldaan probeer mijn sokken uit te trekken. Door het vocht in benen doet het nog uren pijn. Maar het was het mij  waard.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.