Zondag rapportage 12 mei – de dag begint (NOT) goed

DEZE PAGINA  ZAL OOK DE 12e ALS DYNAMISCHE PAGINA GEBRUIKT WORDEN OM ZO EEN BEELD TE KUNNEN KRIJGEN MET GISTEREN, EERGISTEREN, ZUCHT ALLE VOORAFGAANDE DAGEN. SAAIE KOST, MAAR HET IS NIET ANDERS.

Pas laat gaan slapen, het is tenslotte weekend. Mijn pillen van 24:00 uur pas rond 01:00 ingenomen. Wat mij opvalt is dat ik omdat ik later heb geslikt ik nu een pijnlijk waarschijnlijk met vocht gevuld linker voet heb. We gaan geen paniek maken maar eerst even slapen en dan zien we morgenvroeg wel weer verder.

04:49:uur
Niets geslikt of moeten slikken kaar wakker geworden door vervelende pijnprikkels

– het lijkt of puntje van mijn tong kookt
– hele droge mond
– pijn in rechter schouder
– middelste drie vingers van rechterhand doen zeer
– kan rechterarm moeilijk optillen
– pijn in rug linksonder
– pijnlijke hoest met pijn in borst tijdens slijm ophoesten
– pijn (kramp) in linker bovenbeen (links buiten)
UP TO DATE 12 MEI – 05:02

Volgende medicatie binnen no-time gekregen (is medicatie die we normaal ook hebben alleen eerder)
1x 150mg Pregabaline
2x 500mg Paracetamol
1x 5mg Methadon
1x 20mg Oxycodon

TOT ZOVER (05:22) KLOPT HET VERHAAL NOG STEEDS, GAAN NU VOORZICHTIG INNEMEN. OMDAT HET SLIKKEN OP DE NIEUWE  MANIER GOED GAAT HET ik GEKOZEN OM BED ONDER BEPAALDE TILTHOEK TE PLAATSEN. ALS IK DIRECT RECHTOP RECHTOP GA ZITTEN IK PROBLEMEN ZOU HEBBEN MET HET INNEMEM VAN PILLEN. VERVELEND IS HET NU OM ALLEEN (VRIJGEZEL) TE ZIJN.

Als een blok in slaap gevallen werd wakker gemaakt rond 08:00 uur. GEEN (!) sympthomnen (zoals zweten e.d.) zijn aanwezig. Bed is zeConclusie van mijzelf, geen hogere wiskunde de pillen werken.

08:00 uur
1x 4mg Dexamethason (afbouw van 2 stuks naar 1x)
1x 20mg Rivaroxaban
1x 25mg Metrapololtaraat

Pillen geslikt op met enkel iets brood in mijn maag, kleinigheidje is dat ik lig en moet toch rechtop zitten om te eten, anders weer andere problemnen. Gaat een lang ontbijt worden denk ik zo. Maar ja, waar moet ik anders naar toe op deze mooie zonnige zondag.

Ontbijt zit er in rond 11:45

12:00 uur
2x 500mg paracetamol

1x 5mg Methadon

UPDATE 12:10 uur maaltijd zit erin, heb gezweet als een otter . Hele lichaam is nat, alles is nat. In de tussentijd komt een verpleegkundige me even vertellen dat ik morgen over ga naar een vezorgingshuis (naam verzorgingshuis door de dope alweer kwijt) en hoe we dat gaan doen?

Gekscherend zeg ik dat ze morgen mijn bike brengen en dat ik er dan maar naar toe fiets. Wat gaan we doen? Wat gaan we doen? Volgens mij regelen jullie dat, ik weet van niets! Zo wil ik ook wel transferverpleegkundige worden. Er is dus eigenlijk niets geregeld! denk ik dan. Kunnen transferverpleegkundigen misschien ook tot floormanagers (is een doordenker) doorgroeien.

VEEL PIJN IN RECHTER SCHOUDER, hopelijk verkeerd gelegen, laten we het daar maar even op houden.

Nadat we vanmiddag rond 14:15  weer worden verwend met koffie en DELA cake komt er weer een opvlieger voorbij, ook na het douchen en tijdens mijn bezoek  passeert de derde. Wat een natte bedoeling.

17:00 uur
2x 500 mg Paracetamol
1x 150 mg Pregabaline
1x 25mg Metaprololtaraat

18:00 uur
1x 5 mg Methadon

WEER EEN SAAI DAGJE
Nee helemaal niet, vandaag (ook middag tot 14:30) lekker lang in bed gebleven. Ook mede dankzij de ellende van deze ochtend.

21:00 uur
2x 500mg Paracetamol
1x 20mg Oxycodon langwerkend

PIJN in rechterschouder blijft, eens kijken of dat zo blijft, daarnaast,verkrampen er 2-3 tenen in mijn rechterbeen. Ze hebben aangegeven dat taxi om 10:15 klaar staat.

24:00 uur
1x 10mg Temazepam
1x 5mg Methadon

Volgens mijn telling zijn het er weer 21 vandaag. Maar geloof nooit een verslaafde ;-)

1 antwoord
 1. Dik ten Brinke
  Dik ten Brinke zegt:

  Nou verhuizen naar een verzorging te huis, hoop dat het je bevalt en de verzorging goed zijn best doet.
  Neem aan van wel anders worden we wel erg boos.
  Geef even adres door via mail aan mij dan Twan.
  Groetjes Dik

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.